Favorites from Gestux AW

Da jeg i sidste uge var til pressedag hos 9PR, fik jeg lov til at lure lidt på alle de nye kollektioner fra en masse lækre mærker – deriblandt et af mine absolutte yndlings: Gestuz !

Gestuz er, for mig, den perfekte kombination og det rå og feminine, og hvis jeg havde råd, købte jeg stort set hele kollektionen – hver sæson !
Nu har jeg desværre ikke råd til det, men derfor har man stadig lov til at drømme. Og mine drømme har jeg jo lov til at dele med Jer ! Så derfor får I lige et lille kig på nogle af mine favoritter fra Gestuz her…

Bouclé-trenden fortsætter næste sæson, og derfor synes jeg denne udgave fra Gestuz er ideel til efteråret ! Den er ikke typisk bouclé, men en smule mere rå i det – lige som vi godt kan lide det !

Til et par jeans og evt. jakken ovenfor, vil det være det perfekte efterårssæt .. og så evt. også liiiige med støvlerne herunder. 🙂

De er super fine, og til alle os som er vilde med biker boots, så er Gestuz altså et godt valg ! Selv ejer jeg kun biker boots i sorte nuancer, så måske disse skal være mine første i brun ?

En god basistshirt kan man ikke få for mange af – i hvert fald ikke hvis der er lidt variation i dem. Og selvom jeg allerede ejer et par stykker i denne grå farve, så må lige den her altså godt komme hjem i skabet.

Jeg er altid på udkig efter den perfekte cardigan, og denne med læderdetaljerne, er perfekt til AW12-sæsonen. Der er rigtig meget læder i spil næste sæson, så det er bare med at få det ind, der hvor du kan !

Hvor jeg dog glæder mig til at skulle shoppe AW !

Advertisements
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

1 Response to Favorites from Gestux AW

  1. Tak for dit indlæg, rigtige fine billeder 🙂
    Kh. 9PR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s