A trip to the cinema

Hvad bedre er der at lave på en regnfuld søndag, end at tage en tur i biografen ? Ja, jeg kunne ikke komme på noget i går, og det var derfor hvad jeg gjorde !
Og når man har rendt rundt i joggingbukser hele dagen og pludselig skal ud, så kan det være svært at gøre en helt masse ud af sig selv – men heldigvis er mit yndlingsoutfit ret basic, og det var netop hvad movie-outifttet var i går. En sikker vinder, hver gang – og uden de store armbevægelser bag…

Du kan komme langt med et par gode jeans, en god basis-tshirt, en læderjakke i god kvalitet og et par høje boots – og som bonus, en lækker poncho, hvis det stadig er lidt for koldt til kun en tshirt og en læderjakke !
Her er et par fantastiske jeans fra Fiveunits med rigtig god pasform, læderjakke fra EMU Australia, min poncho fra Samsøe & Samsøe som er genial til vejret netop nu, en af mine bedste tshirts fra Won Hundred og mine uundværlige boots fra SixtySeven hos Brandos.

What better to do on a rainy sunday, than to go to the cinema ? I sure didn’t know last night, so that’s what I did.
And when you’ve been wearing sweats all day, the cinema isn’t really any reason for getting all dressed up. So instead, I found one of my favorite outfits, which is very low key and perfect for a movie !
Amazing jeans from the brand Fiveunits, leather jacket from EMU Australia, poncho from Samsøe & Samsøe, the best basic tshirts from Won Hundred and Acne looking boots from SixtySeven at Brandos.

So if you’re in doubt about what to wear the next time the weather is bad and you’re not really feeling up for anything, this is the perfect way to go – at least I think !
What are your favorite low key outfits ?

Press pictures from 9Pr, Noise PR.

Advertisements
This entry was posted in Not categorized. Bookmark the permalink.

1 Response to A trip to the cinema

  1. Pinta says:

    Fed idé at skrive om sit hverdagstøj! Tror de fleste kender til det at skulle ud af døren og så bare ville kunne kaste noget hurtigt og lækkert på 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s