Oh Land !

Jeg er lige kommet fra en forrygende koncert med den skønne Nanna Øland aka Oh Land – og sikke en koncert !

Jeg har ikke været i DRs koncertsal før, så alene de første indtryk af selve salen var imponerende ! Men udover salens arkitektoniske fremtoning og opbygning, udgjorde DRs underholdningsorkester et stort overraskelsesmoment og et stort indtryk, og ligeledes gjorde den store, hvide kugle som hang over scenen – en kugle som skiftevis optrådte som sol og måne i løbet af koncerten. Scenografien bestod af hvide træder, men selvom dette lyder yderst sparsomt, så skulle der ikke mere til, for at skabe et eventyrunivers på scenen.

Da der så blev placeret en u-udsprunget blomst på scenen, hvoraf Oh Land sprang frem, og DRs pigekor, klædt i hvidt, trådte ind på scenen, begyndte eventyret.
Og eventyret var en tur gennem alle de elskede sange som “Perfection” “Son of a Gun”, “Speak Out Now”, “Human”, “Wolf and I”, Break the Chain, “White Nights” eller Audition Day”.

Herunder kan I se et par billeder fra koncerten – mine favoritøjeblikke var uden tvivl som på sidste billede, da den store spejlkugle blev sænket, og hele salen blev til et eventyrunivers af tusinde af stjerner !

Koncert var ikke mindre end fantastisk ! Hvis man er til Oh Lands musik, så var sangene sunget perfekt og de gjorde det rigtig godt i samarbejde med det store orkester og koret, men derudover var hendes udklædning var som altid ‘over the top’ – netop som den skal være, og sidst men ikke mindst, dét som gjorde koncerten helt perfekt: Nanna Øland !
Hvor er hun dog et dejligt menneske at iagttage –  hun er sjov, energisk, en smule lallende på den gode måde, og rigtig, rigtig sød ! Jeg elskede den måde hun bevægede sig til musikken – det gav mig lyst til at springe op på stolen og danse sammen med hende !

Og i bedste stil med blomstertendensen denne sæson og Oh Lands første kostume, vil jeg lidt senere vise Jer mine blomsterfavoritter – for hvad er bedre til at få forårsfølelsen frem, end smukke blomster ?

Beklager de semi-dårlige billeder, men det var lige hvad det kunne blive til under koncerten.

Just got back from an Oh Land concert, and it was amazing !! Oh Land is dreamy on stage – full of humor and waggy moves – something that made me wanna got up there and dance with her all night !

Advertisements
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s