The animals never leave

Har I nogensinde lagt mærke til, at uanset hvor mange andre tendenser der findes en sæson, så er dyreprint altid på mode ? Også selvom de ikke engang er dikteret fra modebladene !
Dyreprint er næsten altid et sikkert valg, og så længe de bliver brugt nænsomt, ser det super godt ud.

Men hvordan kan det være, at dyreprint altid finder sin vej frem i gadebilledet, og altid bliver komplimenteret, når fashionistaer bruger det ?

Hvis du kigger tilbage i ELLE, Costume eller Eurowoman, finder du ikke dyreprint som nogen af denne sæsons store tendenser – men hvis du kigger på de internationale catwalks, så havde rigtig mange af de store designere dyreprint med i deres kollektioner. Bl.a. Lanvin, Chanel, Just Cavalli, Givenchy og Diesel.

Og hvis de store modehuse har det med på catwalken, har designerne det med i kollektionerne, og så kommer det helt sikkert i butikkerne herhjemme – og så må det jo være mode ! 🙂 Og selvom ikke alle kan lide leopartprikker eller zebrastriber, så er det da egentlig meget rart, at enkelte ting aldrig ændrer sig – så har man altid en chance for at følge med, ikke ? 🙂

Have you ever noticed how animal prints are always fashionable ? No matter if the magazines tell it or not, it girls and fashion people are always wearing them.

None of the magazines in Denmark have written about animal prints this season, but they were still all over the SS12-catwalks, which means they are all over the place in different stores today.
And no matter if you like animal prints or not, there’s something nice about knowing that some things never change.

Pictures from style.com

Advertisements
This entry was posted in Trends. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s